Boerderijactiviteiten:


Tuinwerkzaamheden:


Huishoudelijke activiteiten:


Creatieve activiteiten:


Op de boerderij zijn verschillende dieren, die elke dag verzorging nodig hebben. Er zijn geitjes, kippen, konijnen en poezen. De stallen kunnen schoongemaakt worden, dieren gevoed, water geven, eieren rapen, en natuurlijk het aaien en knuffelen van de dieren.

In de tuin kan natuurlijk geschoffeld, geharkt, geveegd, gesnoeid, opgebonden en geoogst worden. De heggen kunnen geknipt, de borders verzorgd, de bloemen geplukt, het gras gemaaid, de kantjes geknipt, het fruit geplukt.

Kortom, voor ieder wat wils.

De recreatieruimte van de zorgboerderij is volledig ingericht voor alle voorkomende activiteiten.

In de open keuken kan een gezonde maaltijd gemaakt worden, maar daarnaast kan er rustig gerecreëerd worden. Er staat een televisie, een geluidsinstallatie en heel veel boeken. Of gewoon lekker het krantje lezen.Tevens zijn er de mogelijkheden voor werkzaamheden als strijken, was vouwen, en kleine poetstaakjes.

Elke deelnemer kan hier zijn persoonlijke creatieve kwaliteiten laten zien. Zo is er de mogelijkheid om te schilderen (zowel binnen als buiten), knutselen met hout en hout bewerken, mooie creaties maken met (droog) bloemen, bloemboeketten zelf plukken, wenskaarten maken, breien / haken, of gewoon lekker fröbelen met andere materialen.

Bie de Breul Zorgboerderij Kapelstraat 15 6101XP Berkelaar (Echt)


Zorgboerderij Tel: 06-26551749


Els Maassen Tel: 0638041082     Lucien Maassen Tel: 06-21991894


E-mail: zorgboerderijbiedebreul@gmail.com